''Ermeni Soykırımı emperyalist bir yalandır''

Vatan Partisi Lideri Dr. Doğu Perinçek Sakarya Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübünün düzenlediği, ‘Ermeni Soykırımı ve AİHM Zaferi ’ başlıklı konferansta konuşmacı oldu.

Yoğun ilgi gören konferansta Perinçek AİHM dava sürecini anlattı. Her daim Ermeni soykırımının emperyalist ve tarihsel bir yalan olduğunu vurgulayan Doğu Perinçek bir kez daha vurguladı. Vatan Partisi Lideri konferansın sonunda kitaplarını imzaladı.

Tarihi Bina kampanyasında zafere doğru TV Yayını CHP'li Belediyelerin Süleymancılarla iş birliği TV Yayını Bi Ondan Bi Bundan - 21 Mayıs 2022 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını