Vatan Partisi'nden konut kredisi tepkisi

Vatan Partisi'nden hükümetin duyurduğu düşük faizli konut kredisine tepki geldi. Vatan Partisi Ekonomi Siyasetleri Bürosu Başkanı Hakan Topkurulu, bu paketin amacının açıkça Ak Partili müteahhitlere gelir transferi olduğunu söyledi. Kredi paketinin açıklanmasının ardından artan konut fiyatlarına da dikkat çeken Topkurulu, fahiş artışlarla enflasyonun tetiklendiğini belirtti.

Hükümetin duyurduğu uygun faizli konut kredisine Vatan Partisi'nden tepki geldi.

Vatan Partisi Ekonomi Siyasetleri Bürosu Başkanı Hakan Topkurulu, düşük faizli konut kredisinin vatandaş için değil müteahhitlere kaynak ayrılması için yapıldığını söyledi.

"Bugün konut fiyatlarındaki artışın ve dolarizasyonun nedeni 2020 yılında verilen konut kredileridir." diyen Topkurulu, hükümetin kredi paketiyle enflasyonu tetiklediğini belirtti.

Topkapı Vurgunu: Ayda 820 bin lira Ekonomi İzmir'de suya bir haftada 2. zam Siyaset MB üretim yatırımlarına teşvik açıkladı Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi