Komandolar teröristere göz açtırmıyor

Mehmetçik sınır içinde ve sınır ötesinde teröristlere göz açtırmıyor. Milli Savunma Bakanlığı; Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG’li terörist, komandoların başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi.

Haberi Milli Savunma Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından paylaştı.

Yazılı açıklamada 3 bölgede taciz ateşi açan teröristlerin etkisiz hale getirildiği belirtildi, şunlar ifade edildi:

" Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz! Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist daha komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi."

"Sığınmacılar oy kullanamaz, kullanmayacaklar" Gündem Evlat nöbetine bir aile daha katıldı Gündem Alparslan Kuytul tutuklandı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem