Kılıçdaroğlu'nun fatura şovu bitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, elektrik faturasını ödediği ve bu sabah elektriğinin açıldığı belirtildi. Kılıçdaroğlu daha önce "Zamlar geri çekilene kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" demişti.

Üç ay boyunca elektrik faturasını ödemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kesilen elektriği açıldı.

Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bir grup genci dün gece evinde misafir eden Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını sabah internet üzerinden ödeyeceğini söyledi.

CHP'den yapılan bilgilendirmeye göre, faturasını ödeyen Kılıçdaroğlu'nun bu sabah itibarıyla elektriği açıldı.

Şubat ayı başında yayımladığı video ile elektrik zamları geri çekilinceye kadar faturalarını ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 Nisan'da evinin elektriği kesilmişti.

Kılıçdaroğlu, elektriği kesilince ''zamlar geri çekilinceye kadar ödemeyeceğim'' kararını değiştirdi. Bu kez de 1 hafta karanlıkta kalacağını açıklayan CHP lideri, bugün itibariyle faturasını ödedi ve evine yeniden elektrik verildi.

"Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu" Siyaset Terörist cenazesine HDPKK'lıların katılmasına izin verilmedi Siyaset "Ermeni soykırımı emperyalist yalandır" Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset