Gençler atalarının izinde Conkbayırı'na yürüdü

Gençler atalarının izinde Conkbayırı'na yürüdü. Çanakkale Kara Savaşları'nın 107. yılı anma törenleri kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı "57’nci Alay Vefa Yürüyüşü" düzenledi.

Yiğitlik ve fedakârlıklarıyla destan yazan 57’nci Alay unutulmadı, Unutmayacak. Gençler atalarının izinde Conkbayırı’na yürüdü.

Çanakkale Kara Savaşları’nın 107’nci yılı anma törenleri kapsamında 5 kilometrelik “57’nci Alay Vefa Yürüyüşü" düzenlendi.

Kocadere Köyü Kamp Alanı'ndan başlayan yürüyüş, Conkbayırı’nda sona erdi. Etkinliğe yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Kamp alanında şafak vakti şehitlere saygı için top atışı yapıldı.

Yürüyüşte Çanakkale Kara Savaşları Zaferi'nin 107’nci yılına ithafen 107 metrelik Türk bayrağı da açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konukevi'ne giden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlere sahurda "yarma çorbası" ikram etti.

Bakan Kasapoğlu, Çanakkale ruhunu, 57. Alayın fedakârlığını diri tutmanın önemli görevlerinden biri olduğunu vurguladı.

KKTC'de yeni hükümet kuruldu Yurt 227 Düzensiz göçmen daha gönderildi Yurt Antalya’ya gelen turist sayısı 1 milyonu aştı Yurt Vatan Partisi'nin acı kaybı Yurt Barınma sorunu büyüyor Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt