TGB İnce'nin FETÖ sicilini ortaya döktü

Sosyal medyada şişirilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye gençlerden tepki geldi. Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İnce’nin Fetö’ye yakınlığını ortaya koydu.

Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce gençleri, gençliğin asıl talepleri üzerinden değil de, dans ve şarkılar üzerinden etkilemeye çalışıyordu. İnce’nin o politikalarına ise gençlik “dur!” dedi.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla İnce’nin sicilini çıkarttı. Fetö’nün medya ayağı olarak bilinen Zaman Gazetesi ve Samanyolu Tv’yi savunduğu konuşmaları hatırlattı:

- Sayın Muharrem İnce; Bir süredir Silivri mücadelesinin üzerine konmaya çalışıyor, "en Atatürkçü" pozlarını oynuyor. Rüzgar nereden eserse oradasınız Soruyoruz, FETÖ'nün medya tetikçileri Zaman ve Samanyolu'nu savunarak mı FETÖ ile mücadele ettiniz?

Çetin, İnce’nin Fetullah Gülen'in beddualarına "canı yanmış ve aldatılmış birinin feryadı" dediği sözleri hatırlattı.

İnce 2018 yılında da terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş’a olan sempatisini gizlememiş ve üstüne meydanlarda yaptığı konuşmada “Demirtaş serbest kalsın.” talebini yinelemişti.

2018 CHP Kurultayında ise İnce, CHP yöneticilerine seslenmiş ve HDP ile ortak hareket etme noktasında uyarıda bulunmuştu.

Bugün Kılıçdaroğlu'nun en gür sesle savunduğu "KHK'lıları göreve iade edeceğiz" vaadi de İnce’nin "ilk 100 gündeki" vaadi arasında yer alıyordu. Öte yandan İnce, teröre destek vermeleri nedeniyle kayyum atanan belediyelere de karşı çıkmıştı.

İnce ABD ile işbirliği konusundaki kararlılığını da şu sözlerle dile getirmişti:

- ABD ile sorunlarımız var ancak bizim müttefikimiz Bosna'da Kosova'da nasıl işbirliği yaptıysak işbirliğimizi sürdüreceğiz.
Ulusal Özel - 3 Nisan 2023 TV Yayını "HDP demek ABD demek" TV Yayını Gün Ortası - 4 Nisan 2023 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını