Prof. Dr. Özcan Yeniçeri: "HDP, şiddetle siyaseti birbirine karıştıran bir yapı"

• Siyaset Bilimci Prof. Dr. Özcan Yeniçeri gündemde yer alan Anayasa Mahkemesi’nin HDP kararını değerlendirdi.

• Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Yüksek Mahkeme’nin Başsavcılığın bloke talebini reddetmesi konusunda açtı ağzını yumdu gözünü. HDP’nin şiddetle siyaseti birbirine karıştıran bir yapı olduğunu belirten Yeniçeri “HDP bir siyasi parti değildir!” dedi. Ayrıca Yeniçeri şu ifadeleri kullandı:

- Anayasa Mahkemesi, devletin bağışıklık sistemini gösterir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağışıklık sistemi çökmüştür, bu çok açık. Anayasa Mahkemesi’nin görevi terörizme karşı insanları korumaktır, savsaklamak değil. Seçime girmeyen bir partiye siz seçim yardımı yapıyorsunuz. Bu ne akıl dışı bir şeydir!
CIA'nın yeraltı ordusu "Gladyo" resmen belgelendi! TV Yayını Prof. Dr. Emin Gürses ABD derin devleti CFR'yi anlattı! TV Yayını Ulusal Özel - 21 Haziran 2023 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını