Sansürlenen o belgeseli Elon Musk yayınladı: Kadın nedir?

LGBT lobilerinin baskısı nedeniyle sansürlenmek istenen “Kadın Nedir?” belgeseli, Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Sansürün Önüne Geçen Elon Musk: “Kadın Nedir?” Belgeseli Twitter’da yayınlandı. İşte o belgeselin tamamı...

Amerikalı yazar ve yorumcu Matth Walsh tarafından hazırlanan “Kadın Nedir?” (What Is a Woman?) belgeseli LGBT lobilerinin hedefinde.

Belgeselde; kadın erkek, genç yaşlı ve LGBT’lilere yöneltilen sorulara cevap aranıyor. Walsh, belgeselde bilinen soruyu Afrika’da ilk kabilelerin soyundan olduğu iddia edilen Masai kabilesinin üyelerine sordu.

"KADIN NEDİR?" BELGESELİ TÜRKÇE ALTYAZILI İZLE

LGBT lobilerinin baskısı altında olan “Kadın Nedir?” belgeseli, Amerikalı yazar ve yorumcu Matth Walsh tarafından hazırlandı. Belgeselde; kadın erkek, genç yaşlı ve LGBT’lilere yöneltilen sorulara cevap aranıyor. Belgeseldeki ilginç anlar kaydedildi. 

Ana Haber - 9 Haziran 2023 TV Yayını "Enflasyon olmasın demek IMF'nin dayatmasıdır" TV Yayını "AK Parti bir türlü Türkiye Cumhuriyeti Devletine ısınamadı" TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını