"Güçlü NATO güçlü tehdit" | Çavuşoğlu'nun ABD ziyaretinin şifreleri

Ulusal Kanal'da yayınlanan Televizyon Gazetesi programında Halil Nebiler gündemi yorumladı. Nebiler, güçlü bir NATO'nun, Türkiye için güçlü bir tehdit olacağını belirtti.

Halil Nebiler sunduğu Televizyon Gazetesi programında gündeme dair önemli yorumlarda bulundu. Nebiler, Hürriyet Gazetesi'nde yer alan "Washington görüşmesinin şifreleri" adlı yazıyı inceledikten sonra güçlü bir NATO'nun, Türkiye için güçlü bir tehdit olacağını belirtti.

Nebiler, Aydınlık Gazetesi'nde yer alan "Nazım Hikmet NATO için ne demişti?" adlı yazıyı izleyicileri ile paylaştı.

LGBT nedir, ne değildir? - Ulusal Özel - 20 Ocak 2023 - Buse Gençtürk Böke TV Yayını Vatan Partisi "NATO'dan Çıkalım" kampanyası başlattı - Ana Haber - 19 Ocak 2023 - Can Karadut TV Yayını Günlük - 19 Ocak 2023 - Serkan Aksarı - Ulusal Kanal - Bedri Yalçın - Çağdaş Cengiz - Yaşar Salman TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını