Diyarbakırlı Fırın Emekçilerinin sorunları: Fırın işçisi Mehmet Sadık Ezgin Çıkış Yolu'nda aktardı

Diyarbakır'da fırın emekçilerinin iş bırakma eylemlerinin yankıları hala sürüyor. Fırın işçisi Mehmet Sadık Ezgin Çıkış Yolu programına katılarak sorunlarını dile getirdi. Dr. Doğu Perinçek ise işçilerinin yanından olduğunu vurguladı.

Çıkış Yolu programında Diyarbakırlı fırıncıların sorunları konuşuldu. Canlı yayına bağlanan fırın işçisi Mehmet Sadık Ezgin sorunları aktardı:

Biz Diyarbakır işçileri olarak haklarımızı savunmak istiyoruz. Allah razı olsun sizden bizlere destek çıktığınız için. Biz 14 saat boyunca ayaktayız ve sigortamız yok. Kimse bizi savunmuyor. Burada bir dernek başkanımız var. Aradık ve bize dedi ki “İşverenin olmadığı yerde ben yokum”

 Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ise işçilerin sonunda yanında olacağını söyledi.

Gün Ortası - 19 Ocak 2023 - Yeşim Eryılmaz - Ulusal Kanal TV Yayını Televizyon Gazetesi - 19 Ocak 2023 - Halil Nebiler - Ulusal Kanal TV Yayını Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek'in oy oranı kaç? TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını