Akşener'in eski danışmanı Özvarinli: "İyi Parti tarih olmuştur"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Ulusal Kanal'a konuk oldu. Akşener ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Özvarinli "İyi Parti tarih olmuştur" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Ulusal Kanal'da yayınlanan Televizyon Gazetesi'nde Halil Nebiler'in konuğu oldu.

Akşener hakkında önemli açıklamalarda bulunan Özvarinli, "Devletin evraklarıyla ortaya koyduğu FETÖ'cüler neden İyi Parti'den ihraç edilmiyorlar?" sorusunu yöneltti.

İyi Parti'nin büyük bir tiyatro olduğunu söyleyen Özvarinli, "İyi Parti tarih olmuştur ancak belediye seçimlerine kadar dayanır" dedi.

"İYİ PARTİ'DE BÜTÜN KAPILAR FETÖ'YE ÇIKIYOR"

İyi Parti'de bütün kapıların FETÖ'ye çıktığını belirten Özvarinli şunları söyledi:

- Üst aklın şuandaki en büyük gücü kurdurduğu partilerdir. Bu anlamda da en büyük gücü, en büyük operasyon gücü İYİ Parti'dir. Üst aklın şuanda halka ulaşmaktaki en büyük operasyon gücü İYİ Parti'dir. Üst akıl Türkiye'de büyük oranda tasfiye edildi. Ancak şuanda bir yerlere ulaşma amacını İYİ Parti üzerinden var etmeye çalışıyorlar. MHP'ye yönelik kaset operasyonu sonrasında MHP'yi ele geçiremeyen Akşener ve ekibinin tek bir çaresi kalmıştı oda yeni bir siyasi kurmaktı. İYİ Parti'de işte böyle kuruldu. Bunu Koray Aydın'da 2017'de ki konuşmasında ifade etti. Koray Aydın katıldığı bir canlı yayında Akşener'in bütün ekonomik giderlerini ve saha çalışmalarını FETÖ'nün finanse ettiğini söylemişti. İYİ Parti'de FETÖ'cülerin herhangi bir şekilde güç kaybı yok. Ülkücüler İYİ Parti'de güç kaybediyor, merkez sağ siyasetçiler İYİ Parti'de güç kaybediyor, tasfiye ediliyor. Buna rağmen bakıyoruz, İYİ Parti'de tasfiye edilmeyen kim? FETÖ'cüler. Neden bu isimler tasfiye edilmiyor, neden bu isimlerde bu kadar ısrar ediliyor? Her türlü belgeyle kanıtlanan bu FETÖ'cüler neden İYİ Parti'den tasfiye edilmek yerine, parti içinde pozisyonlarını güçlendirerek devam ediyorlar?
Prigojin neden ayaklandı? - Özel Yayın TV Yayını Ana Haber - 25 Haziran 2023 TV Yayını Biz Yaparız - 25 Haziran 2023 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını