Türkiye İtalya voleybol maçı canlı izle! Türkiye Paris Olimpiyatları voleybol yarı final maçı TRT 1 izle!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı finalde İtalya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye İtalya voleybol maçı hangi kanalda? Türkiye İtalya voleybol maçı nereden izlenir? Türkiye İtalya voleybol yarı final maçı TRT 1 canlı izle...

Abone ol

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın heyecanı Fransa'nın başkenti Paris'te tüm hızıyla sürüyor. Dünyanın en büyük spor organizasyonunda Türkiye'yi temsil eden milli sporcular da madalya için mücadele etmeye devam ediyor.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı da başarılı ilerleyişini sürdürüyor. Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükselme başarısı gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyondan madalya ile dönmek istiyor.

TÜRKİYE'NİN YARI FİNAL YOLCULUĞU

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Olimpiyat Oyunları'nda yer aldığı C Grubu'nda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak grubunu 5 puanla 2. sırada tamamlamış ve çeyrek finale yükselmeye hak kazanmıştı.

Çeyrek finalde Çin ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, sahada büyük bir mücadele ortaya koyarak güçlü rakibini 3-2 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

Olimpiyat Oyunları tarihindeki en başarılı dönemini yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Londra 2012'de 9'uncu olurken, Tokyo 2020'de ise çeyrek finalde Güney Kore'ye elenmişti.

İTALYA'NIN YARI FİNAL YOLCULUĞU

Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi İtalya, Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye ile birlikte C Grubu'nda yer almıştı. Grupta oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alan İtalya, Filenin Sultanları'nı da 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

C Grubu'nu lider olarak tamamlayan İtalya, çeyrek finalde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Sırbistan karşısında zorlanmayan İtalya, rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Türkiye'nin rakibi oldu.

İTALYA'YI AVRUPA VOLEYBOL ŞAMPİYONASI'NDA DEVİRMİŞTİK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final maçında da İtalya ile karşılaşmıştı. Rakibini zorlu mücadelede 3-2 yenen milli takım, yenilgisiz yükseldiği finalde de Sırbistan'ı geçerek Avrupa şampiyonu olmuştu.

TÜRKİYE-İTALYA VOLEYBOL ÇEYREK FİNAL MAÇI TRT 1 CANLI İZLE!

Sporseverler, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarı finaldeki Türkiye ile İtalya arasında oynanacak karşılaşmanın detaylarını araştırmaya başladı. Peki Türkiye İtalya voleybol maçı hangi kanalda? Türkiye İtalya voleybol maçı nereden izlenir?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları kadınlar voleybolda Türkiye ile İtalya çeyrek finalde karşı karşıya geliyor. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, TSİ 21.00'de başlayacak.

Türkiye-İtalya voleybol yarı final maçı TRT 1, Eurosport 9 ve TRT'nin dijital platformu Tabii üzerinden sporseverlerle buluşacak.

Milliler, İtalya'yı geçmesi durumunda Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için mücadele edecek.

TÜRKİYE-İTALYA VOLEYBOL YARI FİNAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Esra Yıldız Kahraman'dan Tayvanlı rakibine cinsiyet tepkisi Spor Iberia-Başakşehir maçı ne zaman? Spor Trabzonspor-Rapid Wien maçı ne zaman? Spor Zeynep Yetgil çeyrek finalde Spor