Türkiye İtalya maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Filenin Sultanları final için sahaya çıkıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye İtalya maçı ne zaman? Türkiye İtalya maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları'nın kritik mücadelesi öncesi son gelişmeler...

Abone ol

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın heyecanı Fransa'nın başkenti Paris'te tüm hızıyla sürüyor. Birçok branşta nefes kesen mücadeleler oynanırken voleybolda Türkiye rüzgarı esiyor.

Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükselme başarısı gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyondan madalya ile dönmek istiyor.

Türk voleybol tarihinin en başarılı dönemlerini yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ilerleyişi Türk sporseverlerde de büyük bir heyecan yaratmış durumda.

FİLENİN SULTANLARI'NIN YARI FİNAL YOLCULUĞU

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Olimpiyat Oyunları'nda yer aldığı C Grubu'nda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak grubunu 5 puanla 2. sırada tamamlamıştı.

Adını çeyrek finale yazdırmayı başaran ay-yıldızlılar, çeyrek finalde Çin ile karşı karşıya geldi. Sahada büyük bir mücadele ortaya koyan Filenin Sultanları, güçlü rakibini 3-2 mağlup ederek yarı finale yükselmeyi başardı.

Olimpiyat Oyunları tarihindeki en başarılı dönemini yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Londra 2012'de 9'uncu olurken, Tokyo 2020'de ise çeyrek finalde Güney Kore'ye elenmişti.

YARI FİNALDE RAKİP İTALYA OLDU

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya'yla eşleşti.

İtalya, Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye ile birlikte C Grubu'nda yer almıştı. Grupta oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alan İtalya, Filenin Sultanları'nı da 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

C Grubu'nu lider olarak tamamlayan İtalya, çeyrek finalde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Sırbistan karşısında zorlanmayan İtalya, rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Türkiye'nin rakibi oldu.

İTALYA'YI YARI FİNALDE ELEMİŞTİK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final maçında da İtalya ile karşılaşmıştı.

Rakibini zorlu mücadelede 3-2 yenen milli takım, yenilgisiz yükseldiği finalde de Sırbistan'ı geçerek Avrupa şampiyonu olmuştu.

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde Türkiye ile İtalya karşı karşıya gelecek. Mücadele, Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak.

İtalya'ya C Grubu'nun liderlik maçında 3-0 kaybeden Filenin Sultanları, bu karşılaşmanın rövanşını almak için parkeye çıkacak.

Milliler, İtalya'yı geçmesi durumunda Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için mücadele edecek.

Sporseverler voleybol yarı finalindeki Türkiye-İtalya maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağını ve karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağı araştırıyor. Peki Türkiye-İtalya maçı ne zaman? Türkiye-İtalya maçı saat kaçta? Türkiye-İtalya maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Türkiye-İtalya maçı 8 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Merakla beklenen karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak.

Türkiye-İtalya maçı TRT 1, Eurosport 9 ve TRT'nin dijital platformu Tabii üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Fenerbahçe, Lille'e 2-1 kaybetti Spor Kerem Aktürkoğlu'ndan flaş açıklama! Spor 42 yaşındaki güreşçi tarih yazdı Spor Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'te finalde: İşte rakibi Spor