Türkiye Çin voleybol maçı canlı izle! Türkiye Paris Olimpiyatları voleybol maçı TRT 1 izle!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek finalde Çin ile karşı karşıya geliyor. Türkiye Çin voleybol maçı hangi kanalda? Türkiye Çin voleybol maçı nereden izlenir? Türkiye Çin voleybol çeyrek final maçı TRT 1 canlı izle...

Abone ol

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın heyecanı Fransa'nın başkenti Paris'te tüm hızıyla sürüyor. Dünyanın büyük bir keyifle takip ettiği en büyük spor organizasyonunda Türkiye'yi temsil eden milli sporcular da madalya için mücadele etmeye devam ediyor.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı da başarılı ilerleyişini sürdürüyor.

Filenin Sultanları, Olimpiyat Oyunları'nda yer aldığı C Grubu'nu topladığı 5 puanla 2. sırada tamamlamış ve çeyrek finalde yer almaya hak kazanmıştı.

Türkiye, grubundaki ilk maçında 29 Temmuz Pazartesi günü Hollanda ile karşı karşıya gelmişti. Milliler, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başararak 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na galibiyetle başlamıştı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki ikinci maçında ise 1 Ağustos Perşembe günü Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı. Milliler, 1-0 geriye düştüğü bu maçta, rakibini 3-1 mağlup ederek organizasyondaki 2. galibiyetini elde etti.

Filenin Sultanları, C Grubu'ndaki son maçında ise 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile karşı karşıya geldi. Milliler bu maçta rakibine, 25-14, 25-16 ve 25-21'lik setlerle kaybederek 3-0 mağlup oldu.

TÜRKİYE'NİN RAKİBİ ÇİN OLDU!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalindeki rakibi Çin oldu.

Çin, yer aldığı A Grubu'nu topladığı 9 puanla lider olarak tamamladı. Çin gruptaki maçlarında ABD'yi 3-2, Fransa'yı 3-0 ve Sırbistan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Oyunlarda ilk madalyasını kazanmayı hedefleyen ay-yıldızlılar, Çin'i elemesi durumunda İtalya-Sırbistan eşleşmesinin galibiyle yarı finalde mücadele edecek.

Çin'in olimpiyatlarda 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalyası bulunuyor.

TÜRKİYE-ÇİN VOLEYBOL ÇEYREK FİNAL MAÇI TRT 1 CANLI İZLE!

Sporseverler, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finaldeki Türkiye ile Çin arasında oynanacak karşılaşmanın detaylarını araştırmaya başladı. Peki Türkiye Çin voleybol maçı hangi kanalda? Türkiye Çin voleybol maçı nereden izlenir?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları kadınlar voleybolda Türkiye ile Çin çeyrek finalde karşı karşıya geliyor. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, TSİ 10.00'da başlayacak.

Türkiye-Çin voleybol çeyrek final maçı TRT 1 ve TRT'nin dijital platformu Tabii üzerinden sporseverlerle buluşacak.

TÜRKİYE-ÇİN VOLEYBOL ÇEYREK FİNAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ersu Şaşma Olimpiyat beşincisi Spor Mourinho'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması Spor RAMS Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Spor Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Spor