Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu! İşte Rapid Wien'i elemesi halinde bordo-mavililerin karşılaşacağı takım

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde Trabzonspor'un da rakibi belli oldu. Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien ile karşılaşacak Trabzonspor'un, rakibini elemesi halinde play-off turunda mücadele edeceği takım netleşti...

Abone ol

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu topladığı 67 puanla 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde oynamaya hak kazanmıştı. Bordo-mavililer bu sezondaki Avrupa Ligi'ndeki macerasına 2. ön eleme turundan itibaren başladı.

Bu turda Ruzomberok ile eşleşen Trabzonspor, deplasmandaki ilk maçı 2-0, kendi sahasındaki rövanş maçını da 1-0 kazanarak bir üst tura adını yazdırmayı başarmıştı.

Trabzonspor, Avrupa Ligi 3. eleme turunda ise Rapid Wien ile eşleşti. Trabzonspor ile Rapid Wien arasında oynanacak eşleşmenin ilk maçı 8 Ağustos Perşembe günü Trabzon'da oynanacak. Karşılaşmanın rövanş maçı ise 15 Ağustos Perşembe günü Rapid Wien'in sahasında oynanacak.

Trabzonspor, Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien'e elenmesi halinde yoluna UEFA Konferans Ligi'nde play-off turunda devam edecek. Rapid Wien'i elemesi durumunda play-off turunda Avrupa Ligi'nin lig aşamasına kalmak için mücadele edecek olan Trabzonspor, play-off turunda elenmesi halinde de yoluna Konferans Ligi'nde lig aşamasında devam edecek.

AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURUNDAKİ TAKIMLAR

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekiminde seribaşı takımlar arasında yer almıyor.

Seri başı takımlar:

• Braga / Servette
• Molde / Cercle Brugge
• Kryvbas / V. Plzen
• Ferencvaros / Midtjylland

Seri başı olmayan takımlar

• Rapid Wien / Trabzonspor
• Rijeka / Elfsborg
• Klaksvik / Borac Banja L.
• Hearts

TRABZONSPOR'UN AVRUPA LİGİ'NDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapıldı.

Kura çekiminin ardından Trabzonspor'un da rakibi belli oldu. Trabzonspor, Rapid Wien'i elemesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda, Braga-Servette eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçlar 22 Ağustos tarihinde, rövanş karşılaşmaları ise 29 Ağustos tarihinde oynanacak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien'e elenmesi durumunda İsviçre'nin St. Gallen ve Polonya'nın WKS Slask Wroclaw Slask eşleşmesinin galibiyle UEFA Konferans Ligi play-off turunda karşılaşacak.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu Spor Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Spor Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu Spor Fenerbahçe transferi resmen açıkladı Spor