Trabzonspor Rapid Wien maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler karşılaşmayla ilgili son gelişmeleri araştırıyor. Trabzonspor Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Rapid Wien maçı hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, 3. eleme turunda Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile eşleşen bordo-mavililer, deplasmandaki ilk maçta 2-0 mağlup ettiği rakibini rövanş maçında Trabzon'da 1-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. eleme turuna yükselmişti.

Trabzonspor, 3. eleme turu öncesinde gerçekleştirilen kura çekiminde Rapid Wien ile eşleşti. Rapid Wien de 2. eleme turunda Wisla Krakow'u 2-1 ve 6-1'lik skorlarla yenmeyi başararak 3. eleme turuna yükselmişti.

TRABZONSPOR AVRUPA'DA 152. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Rapid Wien takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 152. maçını oynayacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 151 maçta 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 193 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 205 gol gördü.

Trabzonspor, Rapid Wien ile oynayacağı maçla UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 96. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 95 maçın 38'inde sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 35 karşılaşmada ise sahadan mağlup ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 130 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 128 gol gördü.

Trabzonspor, Rapid Wien maçı ile Avrupa kupaları tarihinde ilk kez Avusturya'dan bir takımla karşı karşıya gelecek.

TRABZONSPOR-RAPID WIEN MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda oynanacak Trazonspor-Rapid Wien maçı öncesi son detayları araştırıyor.

Karşlaşmanın hangi gün saat kaçta oynanacağı ve maçın hangi kanalda yayınlanacağı araştırılıyor. Peki Trabzonspor-Rapid Wien maçı ne zaman? Trabzonspor-Rapid Wien maçı saat kaçta? Trabzonspor-Rapid Wien maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki Trabzonspor-Rapid Wien maçı 8 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Trabzon'daki Papara Park'ta oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Karşılaşmayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardımcılığını Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak.

Trabzonspor-Rapid Wien maçı A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien'i geçmesi durumunda, play-off etabında Braga-Servette eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak. Trabzonspor, Rapid Wien'e elenmesi durumunda ise St. Gallen-WKS Slask Wroclaw Slask eşleşmesinin galibiyle UEFA Konferans Ligi play-off turunda karşılaşacak.

Zeynep Yetgil çeyrek finalde Spor Türkiye-İtalya maçı ne zaman? Hangi kanalda? Spor Fenerbahçe, Lille'e 2-1 kaybetti Spor Kerem Aktürkoğlu'ndan flaş açıklama! Spor