Trabzonspor, Okay Yokuşlu'yu transfer etti! 3+1 yıllık sözleşme imzalandı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu'yu kadrosuna kattı. Bordo-mavililer, Okay ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadrosunu önemli bir isimle güçlendirdi. Bordo-mavililer, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu'yu kadrosuna kattı.

Trabzonspor, Okay Yokuşlu ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Okay Yokuşlu için imza töreni düzenlendi.

İmza törenine katılan amatör branşlar sorumlusu Derviş Köz, Okay'ın daha önceden Trabzonspor'da oynadığını anımsatarak, "Okay bizim bildiğimiz, tanıdığımız ve güvendiğimiz bir oyuncu. O da bizi, şehri, takımı, hocasını, camiasını biliyor. Biz, başarılı olacağına inanıyor, kendisine güveniyoruz." ifadesini kullandı.

Transferi dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Yokuşlu ise "Tekrardan bu büyük ve güzel camianın parçası olduğum için ben ve ailem çok mutluyuz. Tekrardan evime hoş geldim. Sanki kısa süreliğine gitmişim ve geri gelmişim gibi hissettim. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Umarım hayallerimizi süsleyecek sezonlar geçiririz." dedi.

Açıklamada, Okay Yokuşlu'nun "35" numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

Olimpiyatlardaki trans boksör Busenaz Sürmeli’nin rakibi mi olacak? Spor Busenaz Sürmeneli çeyrek finale yükseldi Spor Milliler grubunda ikinci galibiyetini elde etti Spor Fred'den Fenerbahçe'ye kötü haber Spor