Trabzonspor, Konferans Ligi biletini almak istiyor! Bordo-mavililer St. Gallen'i sahasında konuk edecek

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş müsabakasında bugün saat 20.00'de St. Gallen takımını konuk edecek. Bordo-mavililer, İsviçre'de 0-0 sonuçlanan ilk maçın rövanş karşılaşmasında gruplara kalmak için galip gelmeye çalışacak.

Abone ol

UEFA Konferans Ligi'nde play-off turu heyecanı rövanş maçlarıyla devam ediyor. Turnuvada Türkiye'yi temsil eden Trabzonspor, lay-off turu rövanş müsabakasında bugün saat 20.00'de İsviçre'nin St. Gallen takımını Papara Park'ta konuk edecek.

Kritik mücadeleyi Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Treimanis'in yardımcılığını aynı ülkeden Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasennikovs yapacak.

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?

Bordo-mavililer, İsviçre'de golsüz sonuçlanan ilk maçın rövanş karşılaşmasında gruplara kalmak için galip gelmeye çalışacak. Beraberlikte turu atlayacak takımı, uzatmalar, bu bölümde de eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları belirleyecek. St. Gallen'in olası galibiyetinde ise Trabzonspor'un Avrupa macerası tamamlanacak.

Trabzonspor'da ilk maçta cezalarını tamamlayan Pedro Malheiro ve Eren Elmalı takımdaki yerlerini alabilecek. Sakatlıkları bulunan Anthony Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen ise mücadelede forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR, AVRUPA'DA 155. MAÇINA ÇIKACAK

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında İsviçre'nin St. Gallen takımı ile sahasında karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 155. maçına çıkacak.

Bordo-mavili takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 154 müsabakanın 56'sından galibiyetle ayrıldı. 60 karşılaşmada sahadan mağlup ayrılan Trabzonspor, 38 kez de rakipleriyle berabere kaldı.

Beşiktaş tur için sahaya çıkıyor Spor Karaborsa bilet iddialarına Galatasaray’dan cevap Spor Göztepe'den transfer hamlesi: Victor Hugo Flamengo'dan kiralandı Spor Merkez Hakem Kurulu, yeni sezonun hakem listesini yayınladı Spor