Süper Kupa için nefesler tutuldu: Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Kupa’da 3. kez karşı karşıya geliyor. Karşılaşma bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Abone ol

Süper Kupa için nefesler tutuldu; Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa'da bir kez daha karşı karşıya geliyor.

Karşılaşma, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak. Maçı, Atilla Karaoğlan yönetecek. Kupa maçı nedeniyle, Olimpiyat Stadyumu çevresinde bazı yollar da trafiğe kapatılacak.

Galatasaray ve Beşiktaş, 2006 yılından bu yana yeni adıyla oynanan Süper Kupa'da bugüne kadar iki kez rakip oldu. Siyah-beyazlılar, 30 Temmuz 2006 yılında Almanya'da oynanan mücadeleyi 1-0 alırken, sarı-kırmızılılar da 13 Ağustos 2018'de Konya'daki karşılaşmayı penaltılarla kazandı.

Süper Kupa'yı 7 kez müzesine götüren Galatasaray, kupayı en çok kazanan ekip olarak yer alıyor. Beşiktaş ise 2 defa kazanan taraf oldu.

Gabriel Sara kimdir? Spor Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu transfer etti! Spor Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden Khelif açıklaması Spor Türkiye'nin karışık Okçuluk Takımı milimetrelerle mağlup oldu Spor