Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray, 18. Turkcell Süper Kupa maçında bu akşam Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. İstanbul'da oynanacak bu heyecanlı mücadele, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 18. Turkcell Süper Kupa finali olacak. Peki Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Abone ol

Galatasaray, 18. Turkcell Süper Kupa maçında bu akşam Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. İstanbul'da oynanacak bu heyecanlı mücadele, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 18. Turkcell Süper Kupa finali olacak. Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği maç öncesinde, futbolseverler karşılaşmanın detaylarına odaklandı. Maçın muhtemel 11'leri de belli oldu. Peki, Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TFF'nin 2006'dan bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyon, geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş arasında oynanacak. İşte, Süper Kupa final maçı tarihi...

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

Süper Kupa mücadelesi, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak. Müsabaka, saat 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı yayımlanacak.

 MUHTEMEL 11'LER

Muslera, Kaan-Nelsson-Abdülkerim-Köhn, Torreira-Kerem Demirbay, Ziyech-Mertens-Zaha, Icardi

Mert, Svensson-Paulista-Colley-Masuaku, Al Musrati-Gedson, Rashica-Rafa Silva-Semih, Immobile

1500 metre yüzmede Kuzey Tunçelli finalde Spor Ersu Şaşma Paris 2024'te sırıkla atlamada finale yükseldi Spor Süper Kupa için nefesler tutuldu! Spor Gabriel Sara kimdir? Spor