Pendikspor - Manisa FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Pendikspor ile Manisa FK karşı karşıya gelecek. Peki Pendikspor - Manisa FK maçı ne zaman? Pendikspor - Manisa FK maçı saat kaçta? Pendikspor - Manisa FK maçı hangi kanalda?

Abone ol

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 19. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Pendikspor ile Manisa FK karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Pendikspor, ligde oynadığı 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Bandırmaspor'a 1-0 kaybeden Pendikspor, topladığı 29 puanla 3. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Manisa FK ise ligde oynadığı 17 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başaran Manisa FK, topladığı 27 puanla 8. sırada bulunuyor.

PENDİKSPOR - MANİSA FK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Pendikspor ile Manisa FK'nin karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 19. haftasındaki bu mücadele 24 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'ndaki maçta hakem Mehmet Ali Metoğlu görev yapacak.

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Tuzlaspor - Altay maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Kasımpaşa - Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Hatayspor - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Yabancı oyuncu sınırlaması kalkacak mı? Spor