Olimpiyatlarda İsrail taraftarları huzur bozuyor

Fransa’da Olimpiyat Oyunları devam ederken İsrailli taraftarların tavır ve davranışları dikkat çekiyor. İsrailliler, Paris’te diğer taraftarları taciz ediyor, Filistin bayraklarına saldırıyor. İsrailli taraftarların hareketleri endişe yaratıyor.

Abone ol

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Olimpiyat Oyunları’na İsrailli sporcular da katılıyor.

İsrail Başkanı Isaac Herzog'un (AYZEK HERZOG) Olimpiyat Oyunları için Fransa’ya gitmesi tepkilere neden olmuştu. Herzog Paris’te protesto edilmişti.

İsrail taraftarlarının Olimpiyatlar’daki tavrı da dünya çapında büyük tepki topluyor.

İsrailli taraftarlar başka ülkelerin vatandaşlarını taciz ediyor, Filistin bayraklarına saldırıyor.

Görüntülerde bir futbol taraftarı bir televizyon kanalına demeç veriyor. Genç sporsever İsrail’in iyi oynadığını ancak Mali’nin onları yeneceğini söylüyor.

İsrail taraftarları gencin yanına gelip eliyle susmasını işaret ediyor ve “burada politika yok” diyor. İsraillinin kendisini tacize devam etmesi üzerine sporsever genç İngilizce “Özgür Filistin” sloganı atmaya başlıyor.

Sloganı duyan bir İsrailli Kadın ise sinkaflı küfür etmeye başllıyor.

Diğer bir görüntüde ise İsrailli bir erkek koşarak Filistin bayrağı açan bir kadına saldırıyor. İsrailli şahıs, kadının elinden bayrağı zorla alıyor.

Olimpiyatlar süresince İsrailli taraftarların bu gibi taşkınlıkları artırmasından endişe ediliyor.

Galatasaray hazırlık maçında Parma'ya kaybetti Spor Fenerbahçe 2 yeni transferi resmen açıkladı Spor Doue'nin yeni takımı belli oldu Spor Galatasaray, Jelert'i kadrosuna kattı! Spor