Milli tenisçimiz Zeynep Sönmez son tura yükseldi

Teniste sezonun dördüncü ve son grand slam turnuvası olan ABD Açık’ta, milli tenisçi Zeynep Sönmez elemelerde İsviçreli Jil Teichmann’ı 2-0 mağlup ederek ana tabloya yükselmek için son tura kalmayı başardı.

Abone ol

Sezonun ikinci grand slam turnuvası olan Fransa Açık’ta ana tabloya kalma başarısı gösteren dünya 152 numarası Zeynep Sönmez, elemelerin ikinci turunda dünya sıralamasında 206. sırada yer alan Teichmann ile karşılaştı. İlk seti 7-5 kazanan Zeynep, ikinci seti rahat bir şekilde 6-0 alarak maçı 2-0 kazandı ve bir üst tura çıktı.

Ana Tabloda Sadece 1 Adım Kaldı

Avustralya Açık ve Wimbledon'da elemelerin son turunda turnuvaya veda eden 22 yaşındaki milli tenisçi, ABD Açık’ta ana tabloya kalabilmek için elemelerin 2 numaralı seribaşı ve dünya sıralamasında 101. sırada yer alan Rus tenisçi Aliaksandra Sasnovich ile yarın karşılaşacak.

Trabzonspor'da ayrılıklar resmen duyuruldu Spor Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti! Hangi takım favori? Spor Galatasaray'da yeni Barış Alper gelişmesi: Zehirlenmişti... Spor Ali Koç PFDK'ya sevk edildi: İşte nedenleri Spor