Milli atlet Berke Akçam yarı finalde

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli atlet Berke Akçam, erkekler 400 metre engel repesaj yarışında büyük bir başarıya imza attı. Akçam, 48.72'lik derecesiyle yarıştığı seride birinci olarak yarı finale yükselmeyi başardı.

Abone ol

Milli sporcu Berke Akçam, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda düzenlenen erkekler 400 metre engel repesaj yarışında etkileyici bir performans sergiledi. Akçam, 48.72 saniyelik derecesiyle kendi serisinde ilk sırayı alarak yarı finale yükselme hakkı kazandı. Bu başarı, milli atletin Olimpiyat Oyunları'ndaki iddiasını sürdürmesine olanak tanıdı.

Berke Akçam'ın bu başarısı, Türkiye atletizm camiasında büyük bir sevinçle karşılandı. Antrenörleri ve takım arkadaşları, Akçam'ın performansını övgüyle değerlendirdi. Yarı finalde de aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceğine inanılan Berke Akçam, Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor.

Hande Baladın'dan kötü haber! Baladın'ın sağlık durumu nasıl? Spor Filenin Sultanları yarı finalde! Spor Sırıkla atlamada Duplantis dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı Spor Türkiye-Çin voleybol maçı canlı izle! Spor