İngiltere İsviçre maçı canlı izle! İngiltere İsviçre EURO 2024 çeyrek final TRT 1 canlı yayın

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. Çeyrek finalde İngiltere ile İsviçre karşı karşıya geliyor. Peki İngiltere İsviçre maçı hangi kanalda? İngiltere İsviçre maçı TRT 1 canlı izle! TRT 1 EURO 2024 canlı maç izle...

Abone ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. EURO 2024'ün çeyrek finalinde birbirinden keyifli maçlar futbolseverlerle buluşuyor.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te maçlar Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf şehirlerinde oynanıyor.

4'erli 6 gruba ayrılan 24 takımdan grupları ilk iki sırada tamamlayanlar ve en iyi 4 grup üçüncüsü, adını son 16 turuna yazdırdı. Son 16 turundan itibaren turnuvada, tek maç eleme usulüne geçildi.

A Grubu'nda Almanya ve İsviçre; B Grubu'nda İspanya ve İtalya; C Grubu'nda İngiltere ve Danimarka; D Grubu'nda Avusturya ve Fransa, E Grubu'nda Romanya ve Belçika; F Grubu'nda ise Portekiz ve Türkiye ilk 2 sırayı alarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

En iyi 4 grup üçüncüsü olmayı başaran Hollanda, Gürcistan, Slovakya ve Slovenya da son 16 turuna yükseldi.

EURO 2024'te son 16 turunda İsviçre, Almanya, İngiltere, İspanya, Fransa, Portekiz, Hollanda ve Türkiye rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

• İspanya-Almanya
• Portekiz-Fransa
• İngiltere-İsviçre
• Hollanda-Türkiye

İNGİLTERE İLE İSVİÇRE ÇEYREK FİNALDE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

EURO 2024'te çeyrek finalde İngiltere ile İsviçre karşılaşacak. Müsabakayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato'nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak. Alman hakem Daniel Siebert ise dördüncü hakem görevini üstlenecek.

Kazanan taraf yarı final biletini alacak ve Hollanda-Türkiye eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

EURO 2024 çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek İngiltere ile İsviçre arasındaki karşılaşmalarda İngilizlerin üstünlüğü dikkati çekiyor. İki ülke yarın 28. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 27 karşılaşmada İngiltere 18 kez kazanırken, 6 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. İsviçre, sadece 3 kez kazanabildi. İngiltere'nin 59 golüne, İsviçre 20 golle yanıt verdi.

İNGİLTERE ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

İngiltere; Danimarka, Slovenya ve Sırbistan ile C Grubu'nda yer almıştı. Grupta oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden İngilizler, 5 puanla lider olarak son 16 turuna yükselmişti. İngiltere, bu süreçte 2 gol atarken, kalesinde 1 gol görmüştü. İngiltere, Sırbistan'ı 1-0 yenerken Danimarka ile 1-1, Slovenya ile 0-0 berabere kalmıştı.

Son 16 turunda Slovakya ile karşılaşan İngiltere, normal süresi 1-1 biten maçın uzatmalarında bulduğu golle rakibini 2-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

İngiltere'de, zorlu İsviçre karşılaşması öncesinde 2 sarı kartı bulunan Marc Guehi cezalı durumda bulunuyor. Bellingham, Foden, Gallagher, Mainoo, Trippier ise kart görmesi durumunda bir sonraki müsabakada yer alamayacak.

İSVİÇRE ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

A Grubu'nda yer alan Murat Yakın teknik direktörlüğündeki İsviçre, Almanya'nın ardından 5 puanla ikinci olarak adını son 16 turuna yazdırdı. İsviçre, grupta Macaristan'ı 3-1 yendi, İskoçya ve Almanya ile 1-1 berabere kaldı.

Son 16 turunda İtalya ile eşleşen İsviçre, rakibini 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

İsviçre'de İngiltere karşılaşması öncesi herhangi bir cezalı oyuncu bulunmuyor. İsviçre'de; Freuler, Ndoye, Rodriguez, Sierro ve Xhaka, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

 11'LER

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Konsa, Trippier, Mainoo, Rice, Bellingham, Saka, Foden, Kane

İsviçre: Sommer, Schar, Akanji, Rodriguez, Freuler, Xhaka, Ndoye, Aebischer, Rieder, Vargas, Embolo

İNGİLTERE-İSVİÇRE MAÇI CANLI İZLE! İNGİLTERE-İSVİÇRE TRT 1 CANLI İZLE!

Fubolseverler İngiltere ile İsviçre arasında oynanacak EURO 2024 çeyrek final mücadelesinin hangi kanaldan yayınlanacağını araştırıyor. Peki İngiltere-İsviçre maçı hangi kanalda? İngiltere-İsviçre maçı nasıl izlenir? İşte detaylar...

Saat 19.00'da başlayacak ve Düsseldorf Stadı'nda oynanacak İngiltere-İsviçre maçı TRT 1'den yayınlanacak.

İNGİLTERE-İSVİÇRE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek üzere! Spor EURO 2024'te ilk yarı final eşleşmesi belli oldu! Spor EURO 2024'te İspanya, ev sahibi Almanya'yı eledi Spor Portekiz-Fransa maçı canlı izle! Spor