Galatasaray'ın genç oyuncusu takımdan ayrıldı! Transferin detayları KAP'a bildirildi

Galatasaray'da 21 yaşındaki genç futbolcu Emin Bayram takımdan ayrıldı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Emin'in 4 milyon avro karşılığında Belçika ekibi KVC Westerlo'ya transfer olduğu belirtildi. Emin geçtiğimiz sezon kiralık olarak bu takımda forma giymişti.

Abone ol

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılan oyuncular da belli olmaya başladı.

Sarı-kırmızılılarda son olarak 21 yaşındaki genç stoper Emin Bayram, Belçika ekibi KVC Westerlo'ya transfer oldu.

Galatasaray, Emin Bayram'ın, Belçika ekibi KVC Westerlo'ya transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yapılan açıklamada, Westerlo'nun, Emin Bayram transferi için sarı-kırmızılılara 4 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği ve futbolcunun ileride başka bir kulübe transferi halinde Westerlo'nun elde edeceği transfer bedelinin yüzde 50'sini sonraki satıştan pay olarak Galatasaray'a ödeyeceği ifade edildi. Ayrıca Galatasaray'ın, Emin Bayram'ı ileride satın alma önceliğinin de bulunduğu belirtildi.

Kulüpten transferin detaylarına ilişkin yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram’ın transferi konusunda KVC Westerlo ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre KVC Westerlo, şirketimize net 4 milyon avro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde KVC Westerlo elde edeceği transfer bedelinin yüzde 50'sini sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Ek olarak, kulübümüzün futbolcuyu satın alma önceliği bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde tur atladı Spor İlk gümüş madalyamızı kazandık Spor Galatasaray'dan transfer açıklaması Spor Milli okçular tarihe geçti! Spor