Galatasaray-Young Boys maçlarının yayınlanacağı kanal belli oldu! Karşılaşmalar şifresiz olarak verilecek

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların, 21 Ağustos ve 27 Ağustos tarihlerinde oynayacağı maçların yayınlanacağı kanal da belli oldu. Futbolseverler, karşılaşmaları şifresiz olarak izleyebilecek! İşte ayrıntılar...

Abone ol

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 102 puanla rekor kırarak şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hak kazanmıştı.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off aşamasından katılacak. Cimbom, bu turdaki rakibini elemesi halinde adını lig aşamasına yazdıracak. Galatasaray, play-off turunu geçememesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasında devam edecek.

Galatasaray, play-off turu için gerçekleştirilen kura çekiminde İsviçre ligi ekiplerinden Young Boys ile eşleşmişti.

İsviçre Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Young Boys yeni sezona ise kötü bir başlangıç yaptı. Ligde oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Young Boys, topladığı 2 puanla, 12 takımın yer aldığı ligde 11. sırada bulunuyor. Young Boys bu maçlarda 6 gol atarken kalesinde ise 13 gol gördü.

Galatasaray ise yeni sezona Turkcell Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş mağlubiyetiyle başladı. Ligdeki ilk hafta maçında RAMS Park'ta Hatayspor'u konuk eden sarı-kırmızılılar, rakibini 90. dakikada yeni transferi Michy Batshuayi'nin attığı golle 2-1 yenmeyi başardı.

GALATASARAY, YOUNG BOYS'U ELEMEK İSTİYOR

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalabilmesi için play-off turunda Young Boys'u elemesi gerekiyor.

Eşleşmenin ilk maçı, 21 Ağustos Çarşamba günü İsviçre'de oynanacak. Stadion Wankdorf'daki mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadelenin rövanşı ise 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak. RAMS Park'taki karşılaşma saat 22.00'de başlayacak.

GALATASARAY-YOUNG BOYS MAÇLARI HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu karşılaşmalarının hangi kanaldan yayınlanacağını araştırmaya başladı.

Maçlara kısa bir süre kala taraftarlara müjdeli haber geldi! Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak her iki karşılaşmada şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Galatasaray ile Young Boys arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu maçları, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi yayın haklarını 3 yıllığına satın almıştı.

Trabzonspor yeni transferini duyurdu Spor Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden elendi! Spor Beşiktaş yeni transferini açıkladı Spor Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu açıklaması! Spor