Galatasaray transferi resmen açıkladı!

Sarı kırmızılılar orta saha transferini resmen açıkladı... Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gabriel Davi Gomes Sara ve kulübü Norwich City Football Club PLC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. " denildi. Peki Gabriel Sara ne kadar maaş alacak?

Abone ol

Galatasaray Gabriel Sara transferini resmen açıkladı... Sarı kırmızılılar oyuncu için 18 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

GALATASARAY'DAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

Profesyonel futbolcu Gabriel Davi Gomes Sara ve kulübü Norwich City Football Club PLC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte 18.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 5 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.750.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Filenin Sultanları'nın rakibi Çin oldu! Türkiye - Çin maçı ne zaman Spor Yüzmede tarihi başarı! Tunçelli 1500 metre serbest stilde beşinci oldu Spor Milli Boksör Hatice Akbaş finale yükseldi Spor Olimpiyatlarda Türk rüzgarı esiyor Spor