Galatasaray Paredes transferinde mutlu sona çok yakın

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray bir süredir gündemine aldığı Paredes transferini bitirmek istiyor.Sarı-kırmızılılar orta sahaya takviye yapmayı planladığı için bu transferi oldukça önemli görüyor.İşte detaylar...

Abone ol

Galatasaray, 8 numara transferinde mutlu sona çok yakın. Sarı-Kırmızılı kulüp, büyük uğraş verdiği oyuncunun menajerini İstanbul’a getirdi. Bonservis konusunda kulübüyle ile anlaşan Galatasaray, yıldız orta sahanın menajeriyle pazarlıklarda da artık son aşamaya geldi.

Lucas Torreira’nın yanına, Sergio Oliveira’nın yerine yaz başından beri bir orta saha arayışında olan Galatasaray, bir isimde karar kıldı.

                                                   İCARDI DE BÜYÜK UĞRAŞ VERDİ

Sarı-Kırmızılı kulüp bir süre önce Paredes için kulübü PSG ile 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varırken, oyuncuyu ikna etmeye çabalıyordu. Özellikle vatandaşı Mauro Icardi, bu konuda büyük uğraş verirken, her fırsatta Paredes’i etkilemeye çalıştı. Zorlu sürecin sonunda ise en kritik hamle geldi.

                                                    GALATASARAY'IN PLANI BELLİ

Sarı-Kırmızılılar, Leandro Paredes’in menajerini İstanbul’a getirdi. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor. Özellikle bugün Erden Timur’un da katılacağı çok kritik bir toplantı yapılacak. Galatasaray’ın planı yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret karşılığında Paredes’i renklerine bağlamak.

                                                       OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR

Kulübe yakın kaynaklar, artık anlaşmanın çok yakın olduğunu belirtiyor. Bugün gerçekleşecek toplantı olumlu geçerse, Sarı Kırmızılılar daha fazla vakit kaybetmeden Paredes’i de İstanbul’a getirtip sağlık kontrolünden geçirmek istiyor. Özellikle teknik direktör Okan Buruk, orta sahanın merkezinde Torreira - Paredes ikilisini bir arada kullanmak için sabırsızlanıyor.

                                                                80 MİLYON EURO!

Ülkesiyle birlikte Dünya Kupası sevinci de yaşayan Paredes için bugüne kadar 74 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Galatasaray’a transferiyle beraber bu rakam 80 milyon Euro seviyesine çıkacak. SarıKırmızılı kulüp, Güney Amerikalı yıldızla 3 senelik mukavele yapmayı planlıyor.

Beşiktaş'tan Bernardeschi hamlesi Spor PSG Ousmane Dembele'yi kadrosuna kattı Spor Fenerbahçe'den 3'ü 1 arada tarifesi! Spor Dünya ikincisi kızlarımız yurda döndü! Spor