Galatasaray, Dubois ile yollarını ayırdı! Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Galatasray'da bir süredir takımdan ayrılması beklenen Fransız sağ bek Leo Dubois ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Dubois ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Abone ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, bir yandan da takımdan ayrılması beklenen oyuncularla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılılar, Fransız sağ bek Leo Dubois ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Leo Michel Joseph Claude Dubois ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir." denildi.

Galatasaray, Dubois ayrılığıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımda da Fransız oyuncuya teşekkür ederek, "Galatasaray formasıyla gösterdiğin özveri ve mücadelen için teşekkürler Leo! Gelecekteki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a 2022-2023 sezonunda transfer olan Fransız oyuncu, sarı-kırmızı formayla ilk yılında 25 resmi maçta görev alıp bir gol attı.

Geçen sezon 3 karşılaşmada görev aldıktan sonra RAMS Başakşehir'e kiralanan Dubois, 2024-2025 sezonunda Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı bir maçın yanı sıra Trendyol Süper Lig'deki 2 karşılaşmada şans buldu.

Fenerbahçe, Amrabat'ı kadrosuna kattı Spor Galatasaray, Adana Demirspor'a konuk oluyor Spor Fenerbahçe 3 puanı 3 golle aldı Spor Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu Spor