Galatasaray, Adana Demirspor'a konuk oluyor! Cimbom milli araya 3 puanla girmek istiyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında bugün saat 21.45'te deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Adana Stadı'ndaki mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'de 4. hafta heyecanı devam ediyor. Haftanın kritik karşılaşmalarından birinde Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Adana Stadı'ndaki maç, saat 21.45'te başlayacak ve mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Galatasaray, hafta içinde İsviçre ekibi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında karşı karşıya gelmiş ve rakibine yenilen sarı-kırmızılılar organizasyona veda etmişti.

Galatasaray, Adana Demirspor karşısında 3 puan alarak milli araya hata yapmadan girmek istiyor.

GALATASARAY'DA EKSİKLER DİKKATİ ÇEKİYOR

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, sakatlığı sebebiyle Adana temsilcisi karşısında kadroda yer alamadı. Ligin ilk haftasındaki Hatayspor maçı sonrası çekilen MR'ında sağ üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilen Sanchez, bu akşamki müsabakada görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılılar'da ayrıca eşi İngiltere’de doğum yapan Gabriel Sara da özel izinli olarak Adana kafilesinde yer almadı.

Galatasaray'da Wilfried Zaha ile Derrick Köhn ise transfer olarak takımdan ayrıldı.

GALATASARAY 3. GALİBİYETİNİ ARIYOR

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, ikinci haftada da deplasmanda Konyaspor'u 2-1 yendi.

Sarı-kırmızlı ekibin sezonun 3. haftasındaki Gaziantep FK maçı ise UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynanan karşılaşma nedeniyle ertelendi.

ADANA DEMİRSPOR İLK GALİBİYETİNİN PEŞİNDE

Bu sezon transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamayan ev sahibi Adana Demirspor ise Galatasaray karşısında ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Ligin ilk maçında Fenerbahçe'ye deplasmanda 1-0 mağlup olan Adana Demirspor, ikinci maçında da sahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 kaybetmişti.

Adana Demirspor ligdeki tek puanını üçüncü maçında deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak aldı. Adana temsilcisi, 1 puanla ligde 18. sırada yer alıyor.

İKİ TAKIM 41. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'de bugün 41. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan maçlarda Galatasaray 22, Adana Demirspor 9 galibiyet alırken 9 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray'ın 40 maçta attığı 67 gole karşılık Adana Demirspor, sarı-kırmızılı takım karşısında 32 gol sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılı ekip ile lacivert-mavililer arasında Adana'da yapılan karşılaşmalarda ev sahibinin üstünlüğü bulunuyor. Adana'daki 20 lig maçında ev sahibi ekip 7, konuk takım 6 galibiyet aldı. Taraflar, 7 karşılaşmada üstünlük kuramadı. Galatasaray, 20 maçta 18 gol atarken Adana Demirspor, 16 kez rakip fileleri havalandırdı.

Fenerbahçe 3 puanı 3 golle aldı Spor Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu Spor Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı Spor Türkiye'nin aday kadrosu açıklandı Spor