FIBA Olimpiyat elemeleri Türkiye-Ukrayna maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'ndaki üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. İlk 2 maçından da galibiyetle ayrılan ay-yıldızlılar, 3. ve son maçından da galibiyetle ayrılarak gruptan lider olarak çıkmayı hedefliyor.İşte maça dair detaylar...

Abone ol

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'ndaki üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. İlk 2 maçından da galibiyetle ayrılan ay-yıldızlılar, 3. ve son maçından da galibiyetle ayrılarak gruptan lider olarak çıkmayı hedefliyor.

Türkiye'de düzenlenen FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnunvası'nda C Grubu'nda yer alan A Milli Erkek Basketbol Takımı, ilk maçında İzlanda'yı 99-72, ikinci maçında ise Bulgaristan'ı 104-66 mağlup ederek grubu ilk iki sırada bitirmeyi garantiledi. 

Grubun 3. ve son maçında Ukrayna ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, rakibini mağlup ederek gruptan lider olarak çıkmak istiyor.

Türkiye, Ukrayna'yı mağlup etmeyi başarırsa D Grubu'nun 2.'si, mağlup olursa D Grubu'nun 1.'si ile karşılaşacak. Yarı Final maçları 18 Ağustos Cuma günü, Final maçı ise 20 Ağustos Pazar günü oynanacak.

   TÜRKİYE - UKRAYNA BASKETBOL MİLLİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Türkiye - Ukrayna karşılaşması bugün saat 20.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak yayımlanacak.

Okçuluk Dünya Kupası 4.ayağı Fransa'da başlıyor! Spor Fenerbahçe'de hedef Rovella! Spor Trabzonspor'da iki transfer bitmeye çok yakın! Spor Merih Demiral'ında rotası Suudi Arabistan! Spor