Feyyaz Uçar'dan transfer müjdesi

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, siyah-beyazlıların transfer gündeminde yer alan Brezilyalı futbolcu Angelo hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

 Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdürürken, Chelsea'de forma giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Angelo ile ilgilendikleri bildiriliyordu.

Feyyaz Uçar, TRT Spor yayınında Angelo transferi hakkında konuştu.

Uçar, Brezilyalı futbolcunun transferinde önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek, "Angelo transferinde büyük bir ilerleme kaydettik. UEFA, bu yılki sistemle birlikte birkaç yıl içinde büyük kulüplerin talep ettiği Avrupa liglerini oluşturmayı planlıyor. Biz de Türk takımları olarak bu oluşumun dışında kalmamak için yoğun çaba göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Chelsea, 2023 yılında Angelo'yu Santos'tan 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. 'Maviler', genç oyuncuyu geçen sezon Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'a kiralık olarak göndermişti. Angelo, Strasbourg formasıyla çıktığı 25 maçta 4 asistlik bir performans sergiledi.

Satranç dünyasında bir Türk mucizesi Spor TFF'den Göztepe-Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin açıklama Spor Jose Mourinho'dan puan kaybı sonrası açıklama Spor Ali Koç'a kim saldırdı? Spor