Ebrar Karakurt'un yarı final maçı sonrası paylaşımı sosyal medyayı salladı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde İtalya ile bugün Brüksel'de kozlarını paylaş, son şampiyonu İtalya'yı mağlup ederek finale yükselmeye hak kazandı. Milli takımımız tüm Türkiye'yi sevince boğarken, Ebrar Karakurt'tan sosyal medya paylaşımı geldi.

Abone ol

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında İtalya karşılaşmıştı. İtalya karşısında da 3-2 galip gelen Filenin Sultanları finale çıktı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde İtalya ile bugün Brüksel'de kozlarını paylaşmıştı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oyanan maç (TSİ) 18.00'de başladı. Mücadele TRT 1'den canlı yayınlandı. 

EBRAR KARAKURT'TAN BEĞENİ TOPLAYAN PAYLAŞIM GELDİ

Öte yandan, Milli takımımızda pasör çaprazı olarak oynayan Karakurt'tan sosyal medyayı sallayan bir paylaşım geldi. Karakurt  "Milli gurur diyeceksiniz !!" ifadelerini kullandı. Karakurt'un paylaşımına çok sayıda destek ve beğeni geldi. 

Filenin Sultanları finalde Spor Basketbol: 2023 FIBA Dünya Kupası Spor İşte temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın grupları Spor CANLI MAÇ İZLE! Türkiye - İtalya yarı final maçı canlı izle Spor