Derbi kavgası güvenlik kameralarına böyle yansıdı!

Zeytinburnu'nda derbi maçının ardından Fenerbahçe formalı bir kişi, evine giden bir kişiye tekme ve yumrukla saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam 22.00 sıralarında Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'nde meydana geldi. Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan derbi maçın ardından, evine gitmek isteyen kişiye, aracıyla yoldan geçen bir Fenerbahçe formalı kişinin saldırısına uğradı.

Fenerbahçeli formalı kişi, elinde bıçakla aracından inerek, evine giden kişiye sataştı. Daha sonra tekme ve yumrukla saldıran kişiye, araçtaki arkadaşları da katıldı.

Bir süre darbedilen kişi, çevredekilerin müdahalesiyle saldırganların elinden kurtularak, oradan uzaklaştı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: "Şov devam edecek" Spor Ali Koç'tan derbi sonrası ilk açıklama Spor Galatasaray taraftarları yurdun dört bir yanında galibiyetlerini böyle kutladı Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor