Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Mourinho'ya seslendi: "O futbolcuyu satın"

EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile oynanan maçı stattan izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, performansıyla öne çıkan Ferdi Kadıoğlu hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Abone ol

2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile Türkiye arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Milli Takımın performansına dair değerlendirmelerde bulunurken, özellikle Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na ayrı bir parantez açtı.

FERDİ KADIOĞLU'NIN HIRSI DİKKAT ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ferdi Kadıoğlu'nun maçlardaki azmini vurgulayarak, "Sahada mücadele eden futbolcularımızın hepsi birbirinden değerli. Kalecimizden tutun da sağ bek, sol bek, orta saha... Mesela Ferdi Kadıoğlu'na bakıyorsunuz, çok hırslı," ifadelerini kullandı.

"İSTİKBALİYLE OYNAMAMAK LAZIM"

Ferdi Kadıoğlu'nun oyun tarzını öven Erdoğan, "Biz futbol oynarken hocamız bize 'Topu yiyeceksiniz' derdi. Bu ne demek? Hırsını tam olarak sahaya yansıtmak demek. Ferdi de bu hırs var. Topu aldığı zaman geriden forvete katılması çok etkileyici. Şu anda onunla ilgili bazı transfer söylentileri var. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 'gidemez' dedi. Ferdi’nin geleceğiyle oynamamak lazım," dedi.

FERDİ KADIOĞLU'NUN PERFORMANSI YÜKSELDİ

Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024'te sergilediği performansla hem Fenerbahçe hem de Milli Takım için önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Genç futbolcunun hırsı ve sahadaki mücadeleci ruhu, hem teknik ekibin hem de taraftarların beğenisini kazandı. Ferdi’nin geleceği, hem kulüp hem de milli takım seviyesinde parlak bir şekilde ilerliyor.

MONTELLO'YA DAİR DEĞERLENDİRME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takımın başarısını EURO 2032’ye taşımayı hedeflediklerini belirtti. İtalyanlarla olan iş birliğinin önemine de değinen Erdoğan, "Montella’nın görevinin başında olması durumunda işlerimizin daha kolay olacağını düşünüyorum," diye konuştu.

4o

Başpehlivanlığı Yusuf Can Zeybek kazandı Spor MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Spor EURO 2024: Gakpo ve van Dijk'tan Türkiye'ye övgü Spor