CANLI MAÇ İZLE | Kızılyıldız - Ferencvaros canlı izle Avrupa Ligi

Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Kızılyıldız ile Ferencvaros, karşı karşıya geliyor. Kızılyıldız - Ferencvaros maçı nereden izlenir? Kızılyıldız - Ferencvaros maçı hangi kanalda? Kızılyıldız - Ferencvaros maçı 11'leri neler? Kızılyıldız - Ferencvaros maçı canlı izle link...

Abone ol

Avrupa Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Kızılyıldız ile Ferencvaros arasında oynanacak.

Ev sahibi Kızılyıldız, grupta oynadığı 2 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İlk maçında kendi sahasında Monaco'ya 1-0 yenilen Sırbistan temsilcisi, ikinci maçında da Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Grupta henüz puan alamayan Kızılyıldız, son sırada bulunuyor.

Konuk ekip Ferencvaros ise grupta oynadığı 2 maçta da galip gelmesini bildi. Gruptaki ilk maçında Trabzonspor'u konuk eden Ferencvaros, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı. İkinci maçında Monaco deplasmanına çıkan Ferencvaros bu maçı da 1-0 kazanarak puanını 6'ya yükseltti ve grupta liderlik koltuğuna oturdu.

KIZILYILDIZ - FERENCVAROS MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 19.45'te başlayacak Kızılyıldız - Ferencvaros maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

KIZILYILDIZ - FERENCVAROS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI MAÇ İZLE | Omonia - Manchester United canlı izle Avrupa Ligi Spor Filenin Sultanları çeyrek finali garantiledi Spor Dünya şampiyonu satranç oyuncusuna hile suçlaması Spor CANLI MAÇ İZLE | Chelsea - Milan canlı izle Şampiyonlar Ligi Spor