CANLI MAÇ İZLE | Ferencvaros - Kızılyıldız canlı izle Avrupa Ligi

Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Ferencvaros ile Kızılyıldız karşı karşıya geliyor. Ferencvaros - Kızılyıldız maçı nereden izlenir? Ferencvaros - Kızılyıldız maçı hangi kanalda? Ferencvaros - Kızılyıldız maçı 11'leri neler? Ferencvaros - Kızılyıldız maçı canlı izle link...

Abone ol

Avrupa Ligi'nde 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Ferencvaros ile Kızılyıldız arasında oynanacak.

Ev sahibi Ferencvaros, Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Gruptaki son maçında deplasmanda Kızılyıldız'a 4-1 mağlup olan Ferencvaros, topladığı 6 puanla 1. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Kızılyıldız ise Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Gruptaki son maçında sahasında Ferencvaros'u 4-1 ile geçen Kızılyıldız, topladığı 3 puanla grupta son sırada yer alıyor.

FERENCVAROS - KIZILYILDIZ MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Ferencvaros - Kızılyıldız maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

FERENCVAROS - KIZILYILDIZ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI MAÇ İZLE | Dinamo Kiev - Rennes canlı izle Avrupa Ligi Spor CANLI MAÇ İZLE | Real Betis - Roma canlı izle Avrupa Ligi Spor Boluspor - Denizlispor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor