CANLI MAÇ İZLE | Bayern Münih - Fenerbahçe Beko canlı izle EuroLeague

Turkish Airlines EuroLeague'in 1. haftasında Bayern Münih ile Fenerbahçe Beko, Audi Dome'de karşı karşıya geliyor. Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı nereden izlenir? Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı canlı izle link...

Abone ol

Turkish Airlines EuroLeague'de 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve basketbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Bayern Münih ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak.

Bayern Münih, Almanya Ligi’nin açılış haftasında Ratiopharm Ulm’u ağırlamştı. Mücadelenin ikinci yarısında vites arttıran Bayern Münih, karşılaşmadan 87-80 galip ayrıldı.

Kadrosunu neredeyse baştan sona yenileyen Fenerbahçe Beko sezonu Cumhurbaşaknlığı Kupası ile açtı. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes'e kaybeden Fenerbahçe Beko, ligdeki ilk maçında ise Bahçeşehir Koleji'ni 78-72 yendi.

Euroleague'de geçmiş sezonlarda iki ekip 11 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 11 maçtan 8'ini kazanırken Bayern Münih ise 3 kez galip geldi.

BAYERN MÜNİH - FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.30'da başlayacak Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

BAYERN MÜNİH - FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Anadolu Efes - Kızılyıldız maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Gaziantep FK - Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Fas ampute futbol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız Spor