Beşiktaş tur için sahaya çıkıyor! Siyah-beyazlılar Lugano'yu ağırlayacak

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 3-3 sona eren ilk maçın rövanşında bu akşam saat 21.00'de Lugano ile sahasında karşılaşacak. Beşiktaş rakibini elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasına adını yazdıracak. Siyah-beyazlılar elenirse yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşaması öncesi play-off turunda rövanş maçlarının heyecanı yaşanıyor. Türkiye'yi turnuvada temsil eden Beşiktaş, play-off turu rövanş maçında bu akşam saat 21.00'de Tüpraş Stadı'nda İsviçre ekibi Lugano'yu ağırlayacak.

Kritik karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan Radu Petrescu yönetecek.

İsviçre'de oynanan ve 3-3 sona eren mücadelenin rövanşında rakibine üstünlük sağlayacak taraf UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına geçecek. Elenen takım ise Avrupa macerasını UEFA Konferans Ligi'nde sürdürecek.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Lugano ile oynayacağı karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyette adını gruplara yazdıracak. Beraberlikte ise uzatma veya penaltı atışları galibi belirleyecek. Beşiktaş'ın olası mağlubiyetinde ise Lugano gruplara kalacak.

Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada 3-1 öne geçen Beşiktaş rakibinin peş peşe bulduğu gollere engel olamadı ve mücadele 3-3 sona erdi. Bu karşılaşma aynı zamanda siyah-beyazlı ekibin bu sezon galibiyet alamadığı ilk resmi müsabaka oldu. Süper Kupa'da Galatasaray'ı yenen 5-0 siyah-beyazlı ekip ligde oynadığı maçlarda da Samsunspor (2-0) ve Antalyaspor'u (4-2) mağlup etmişti.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA 244. MAÇINA ÇIKACAK

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında bugün İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırlayacak Beşiktaş, Avrupa'da 244. kez sahne alacak.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 243 müsabakada 91 galibiyet, 49 beraberlik, 103 yenilgi yaşadı.

Avrupa mücadelesinde 323 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 368 gol gördü.

Karaborsa bilet iddialarına Galatasaray’dan cevap Spor Göztepe'den transfer hamlesi: Victor Hugo Flamengo'dan kiralandı Spor Merkez Hakem Kurulu, yeni sezonun hakem listesini yayınladı Spor Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a transfer oldu Spor