Zafer Partisi dağılıyor: Özdağ'ın 20 yıllık yol arkadaşından Atatürk istifası

Bir süredir istifaların ardı arkası kesilmeyen Zafer Partisi, yine istifalarla gündeme geldi. Ümit Özdağ ile 20 yıllık mazisi olan Hakan Ayaz da partiden ayrıldığını duyurdu. Ayaz, Atatürk çizgisinden uzaklaşıldığını söyledi.

İl başkanlarının, yöneticilerinin ve üyelerinin peş peşe istifa ettiği Zafer Partisi'den bir ayrılma daha yaşandı.

ZAFER PARTİSİ İSTİFALARLA SARSILIYOR

Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın “yirmi yıldır beni satmayan tek kişi” dediği Hakan Ayaz, partiden istifa ettiğini açıkladı. Atatürk çizgisinden uzaklaşıldığı vurgusunda bulundu:

- Partinin kuruluş aşamasında merkeze konumlandırılan Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğinin iyiden iyiye kenara itildiğine şahid oldum . Uğruna canımızı ortaya koyacağımız söylemlerde bulunulurken, söylemlerin tam tersi istikamette eylemlerin bir bir gerçekleştiğini gördüm.

 İhanete uğradığını söyleyen Ayaz, partinin son durumunu sirke benzetti:

- Genel Başkan’ın yeni yol arkadaşları arasında salt maddi menfaat gözetenler, şantaj iddiaları ile gündeme gelenler, tarikat şeyhleri ile boy boy fotoğrafları olanlar, sadece cinsiyet kotası sebep gösterilerek dilekçe yazamayacak nitelikte hanımefendiler var. Mevcut durumunu bir sirke benzettiğim bu yapıda benim yerimde yoktur .
Tevfik Göksu İmamoğlu'na çok sert çıktı: "Yalan söylüyor" Siyaset CHP'li Bodrum Belediyesi'ne imar operasyonu: O isim açığa alındı Siyaset Levent Kırca İşçi Partisi'ne üyeliğini bu sözlerle açıklamıştı: "Ben buraya koşa koşa geldim" Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset