Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal: "Artık Cumhur İttifakı'nda değiliz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, katıldığı televizyon yayının da Cumhur İttifakı'na dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aydal, Yeniden Refah Partisi'nin artık ittifakta olmadığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi’nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, katıldığı televizyon yayınında partisinin artık Cumhur İttifakı'nda olmadığını söyledi. “AK Parti, imzaladığımız protokole uymuyor” dedi.

CHP'de büyük kaos: İmamoğlu rest çekti Siyaset Metin Külünk’ten YÖK’e FETÖ çağrısı: "Üniversiteler temizlensin" Siyaset CHP, Halk TV ile yollarını ayırdı Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset