Vatansever gençler ODTÜ rektörlüğü önünde

ODTÜ'de Savunma Sanayi Topluluğu'nun düzenlediği etkinliğe PKK saldırdı. ODTÜ yönetimi PKK'yı engellemek yerine vatansever gençlerin okula girmesine izin vermedi. Vatansever gençler ODTÜ'ye girdi ve rektörlüğün önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

ODTÜ'de Savunma Sanayi Topluluğu'nun düzenlediği etkinliğe PKK saldırdı. ODTÜ yönetimi PKK'yı engellemek yerine vatansever gençlerin okula girmesine izin vermedi. Vatansever gençler ODTÜ'ye girdi ve rektörlüğün önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Vatansever gençler adına açıklamayı yapan TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin, "Fethi Sekinlerin şehit edildiği günde ODTÜ yönetiminin PKK'yı koruduğunu gördük" dedi. Çetin şu ifadeleri kullandı:

- Sabahtan bu yana ODTÜ yönetiminin Fethi Sekinlerin şehit edildiği günde, Savunma Sanayii Zirvemizi, PKK'ya boyun eğerek, onları koruyarak engellediğine şahit olduk. Bu engellemeyi, bu etkinliği düzenleyen öğrencilerin önüne koyulan barikatları tanımadığımızı cümle aleme duyurduk. Okulumuza girdik ve rektörlüğün önündeyiz. Şimdi bize hesap verecekler! Nasıl o PKK'nın etkinliğin yapılacağı binayı işgal etmesine göz yumduklarının, nasıl PKK karşısında boyun eğdiklerinin ve vatansever öğrencilerin önüne o barikatları nasıl kurduklarının hesabını verecekler. Bir kez daha tarihe kalması için söylüyoruz, ODTÜ'yü bir avuç PKK'lı çapulcuya asla bırakmayacağız. Vatansever Türk gençleri ve Türkiye Gençlik Birliği her zaman görev başındadır. Ne ODTÜ'yü ne de vatanımızın bir tek kara parçasını bu teröristlere, bu Amerikan beslemelerine yedirmeyeceğiz. Şimdi buradayız, rektörlük o koltukta daha fazla oturamaz demiştik. Şimdi burada bu yaptıkları ayıbın hesabını soracağız.
AYM'nin HDP kararı ne olacak? Siyaset Savunma Sanayi Zirvesi'ne PKK engeli Siyaset Süleyman Soylu'dan Ekrem İmamoğlu'na telefon yanıtı Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset