Vatan Partisi'nden Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi'ne ziyaret

Vatan Partisi heyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Freddy E. Molina Gutierrez’e bir ziyarette bulundu. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Abone ol

Vatan Partisi heyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Freddy E. Molina Gutierrez’e bir ziyarette bulundu. "Venezuela, ABD emperyalizmine karşı ön cephede zaferler kazanmaya devam ediyor. " diyen Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı sosyal medya hesabından şunları söyledi:

- Vatan Partisi heyeti olarak, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sn. Freddy E. Molina Gutierrez’e Partimizin ve Türk milletinin dayanışma duygularını ilettik. Venezuela, ABD emperyalizmine karşı ön cephede zaferler kazanmaya devam ediyor. Venezuela’ya yönelik ABD merkezli karalama kampanyalarını yırtıp atıyoruz. ABD'nin gerileyen silahlı gücü de, sosyal medyası da Venezuela halkının direncini kıramaz ve kıramayacak. Büyük devrimciler Bolivar’ın, Chavez’in, Maduro’nun devrimci Venezuela’sını saygıyla selamlıyoruz. ABD-İsrail merkezli tehditlere karşı Asya’dan Latin Amerika’ya kadar aynı cephedeyiz. Zafer bizimdir. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek'in İspanyolca basılan Asya Çağı'nın Öncüleri kitabını takdim ettiğimiz Sayın Büyükelçimize, içtenliği ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz.

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Adnan Türkkan da gerçekleştirilen ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Emperyalizmin hedefinde olan iki ülkenin devrimcileri olarak oldukça sıcak ve samimi bir görüşme yaptıklarını söyleyen Adnan Türkkan, "Emperyalizmin gerçekleri medya tekelleri ile çarpıtmaya çalıştığına dikkat çeken büyükelçi, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin Venezuela gerçeklerini Türkiye'ye anlattıkları için teşekkür etti." ifadelerini kullandı.

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Adnan Türkkan, paylaşımında şunları söyledi:

Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sn. Freddy E. Molina Gutierrez’e Vatan Partisi heyeti olarak dayanışma duygularını iletmeye gittik. Emperyalizmin hedefinde olan iki ülkenin devrimcileri olarak oldukça sıcak ve samimi bir görüşme yaptık. Büyükelçi Molina Gutierrez 4 yıl İstanbul'da görevli idi. İspanya Madrid'e gitmiş sonrasında. "En fazla bir yıl dayanabildim. İspanya ile dilimiz aynı, kültürümüz benziyor. Ama kendimi en çok Türkiye'de huzurlu ve mutlu hissediyorum" diyor. Tam Türkiye dostu. İsrail'in zulmünü kınıyor. İsrail'in komşuları ile tek ilişki yönetimi "işgal, saldırı ve öldürmek " diyor. Vatan Partisi'nin emperyalizme karşı duruşundan ve uluslararası etkisinden övgüyle bahsediyor. Venezuela, ABD emperyalizmine karşı ön cephede zaferler kazanıyor. ABD, doğrudan yönettiği muhalefet aracılığıyla Maduro yönetimini devirip Venezuela'nın büyük petrol kaynaklarını yağmalamak istiyor. Büyükelçi "bütün mücadelemiz onurlu bir şekilde kendi kaynaklarımızı halkımızın hizmetine sunmak" diyor. Ancak, "petrolün yenilmeyen bir şey olduğunu anladık " diyor. ABD, ambargo ile Venezuela halkını yıldırmak ve teslim almak istiyor. Türkiye'nin "başta gıda tedariği olmak üzere hep yanlarında" olmasından memnunlar. Venezuela savaşının aynı zamanda medya savaşı olduğunu tespit ediyor büyükelçi. Emperyalizmin gerçekleri medya tekelleri ile çarpıtmaya çalıştığına dikkat çeken büyükelçi Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin Venezuela gerçeklerini Türkiye'ye anlattıkları için teşekkür etti. Biz de emperyalizme direnen Bolivar'ın çocuklarına, Chavez'in arkadaşlarına gönülden teşekkür ediyoruz.

2 milletvekili ve 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı Siyaset AK Parti'den YRP'ye ''Şantaj'' tepkisi Siyaset 15 belediye başkanı ve 2 vekil AK Parti'ye katılacak Siyaset Altılı Masa liderleri birbirine düştü Siyaset