Vatan Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na yanıt: "Yalanlarınız sökmez"

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya'yı hedef alan açıklamasına tepki gösterdi. Bursalı, "Atlantik Sisteminin kasetleriyle işbirliğiniz ezeli... Yalanlarınız sökmez" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası Rusya'yı hedef alan bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, kaset kumpasının arkasında Rusya'nın olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun o açıklamasına tepki Vatan Partisi'nden geldi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Kılıçdaroğlu'na "Ruslar mı sizi Cumhurbaşkanı yapmak istiyor?" dedikten sonra şu ifadeleri kullandı:

- Cumhurbaşkanı olmanızı isteyenler bu kasetleri paylaştı. Kasetler İnce'nin istifası için değil,sizin Cumhurbaşkanlığınız için çıkarıldı. Atlantik Sisteminin kasetleriyle işbirliğiniz ezeli... Yalanlarınız sökmez.
Kılıçdaroğlu'ndan İnce açıklaması Siyaset Perinçek'ten Muharrem İnce açıklaması Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması Siyaset Başsavcılıktan Muharrem İnce açıklaması Siyaset