Vatan Partisi'nden Fukuyama tepkisi

CHP’nin ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Ortadoğu Dairesi uzmanı Francis Fukuyama’yı “İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi”nde konuşmacı yaptığını gündeme getirmiştik. Konuyla ilgili Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz CHP’ye tepki gösterdi.

CHP’nin, Amerikan saldırganlığının teorisyeni Francis Fukuyama’yı İzmir’de iktisat Kongresi’nin 100. Yılında konuşturacak olmasına Vatan Partisi tepki gösterdi.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İktisat Kongresi’ni lekelediğini söyledi.

Fukuyama, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Ortadoğu Dairesi uzmanlığını yaptı. Clinton ve Bush döneminin saldırgan politikasının teorisyenleri arasında yer alan Fukuyama, aynı zamanda neo liberalizm savunucularının kutsal kitaplarının da yazarı. İşte bu isim CHP’li İzmir Belediyesi'nin etkinliğinde konuşacak.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı, CHP’nin hedefinin Batı ile birlikte Türkiye’nin neoliberalizme direncini ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı, “Yeni yüzyıla üretim devrimi programı damga vuracak”dedi.

15-21 Mart günleri arasında yapılacak etkinlikte, PKK’nın programında yer alan “ekofeminizm” görüşünün teorisyenleri de yer alıyor.

Akşener de "Kızılay" 'bozgunculuğu kervanına katıldı Siyaset Erdoğan'dan konut açıklaması Siyaset "ABD tertibi yeni hükümet mimarisiyle bertaraf edilir" Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset