Vatan Partisi Ulus'ta yurttaşları kurultaya davet etti

Vatan Partisi’nin Amiral Soner Polat 11’inci Olağan Kurultayı’na sayılı günler kala saha çalışmaları devam ediyor. Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Ulus Atatürk Heykeli’nin önünde bildiri dağıtarak yurttaşları, kurultaya davet etti.

Vatan Partisi’nin Amiral Soner Polat 11’inci Olağan Kurultayı’na sayılı günler kaldı.

Vatan Partisi, 26 Kasım Cumartesi günü saat 10’da Ankara Spor Salonu’nda kurultayını yapacak. Emekçi, üretici, çiftçi, esnaf ve toplumun her kesiminden vatandaşların yer alacağı kurultay için çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Ulus Atatürk Heykeli’nin önünde yurttaşlara bildiri dağıttı. Halkın olumlu geri dönüşleriyle karşılaşan Vatan Partililer, vatandaşları kurultaya davet etti.

Vatan Partisi Ankara İl Sekreteri Anıl Eren Yıldız, tüm Ankaralıları kurultaya çağırdı.

Karaismailoğlu'ndan Adıyaman'da yatırım açıklaması Siyaset Hekimlerden TTB teklifine tepkiler sürüyor Siyaset TTB'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset