Vatan Partisi'nden İzmir'de dayanışma kahvaltıları

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı düzenlediği dayanışma kahvaltılarında partililerle bir araya geldi. Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel’in katıldığı etkinliklerde Vatan Partisinin siyasi etkinliğinin örgütsel güce dönüştürme yöntemleri masaya yatırıldı.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı Güzelbahçe ve Karşıyaka ilçelerinde Dayanışma Kahvaltısı düzenledi. Etkinliklerin konuğu Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel oldu.

Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi İlker Yücel Vatan Partisi’nin günlerinin geldiğini belirtti.

AK Parti’nin ekonomi politikalarında bocaladığının altını çizen Yücel, Güçlü Vatan Partisi vurgusu yaptı.

Yücel Yunanistan’a yapılan ABD yığınağına dikkat çekti, İzmir il başkanlığına iş düşüyor dedi.

EYT ve Karadeniz gazı Bakanlar Kurulu gündeminde Siyaset Adanalılar HDP'ye yüz vermedi Siyaset 28 Şubat davasında bir FETÖ izi daha Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset