Vatan Partisi Ankara'dan Sıhhiye esnafına destek

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz, Sıhhiye'de pazar yerinin yıkılmasına ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Tokgöz açıklamasında, "Vatan Partisi olarak Sıhhiye esnafına her türlü desteği sağlamaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Ankara Sıhhiye'de Yenişehir Pazarı'nın yıkılması kararı sonrası esnaf zor durumda kaldı. Esnafın yanına Vatan Partisi koştu. Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz, Sıhhiye'de pazar esnafıyla bir araya geldi. Burada bir basın açıklaması gerçekleştiren Tokgöz, Vatan Partisi'nin esnafın yanında olduğunu belirtti. 

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz, "Yenişehir Pazarı öyle bir pazar ki bütün Ankara'ya hizmet eden bir pazar" ifadelerini kullandı. Tokgöz, Yenişehir Pazarı'nın bütün Ankara trafiğinin buluştuğu bir yer olduğunu belirterek, "Bu pazar yeri üreticiyle esnafın, vatandaşla ucuzluğun buluştuğu bir yer" ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi İl Başkanı Deniz Tokgöz, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi'ne seslenerek, "Siz heykel yapmak için bu pazar yerini yıkamazsınız" dedi. 

Tokgöz, "Koltuklardan bakıyorlar, oturdukları koltuklardan bu pazara bakıyorlar. Ama bu sistem çözdü. Biz bu pazarı yıktırmayacağız" dedi.

"Herkes seçimi düşünsün" diyen Tokgöz, "Bu seçimi üretenler, üreticinin yanında bulunanlar kazanacak" dedi.

Pazar esnafına destekleyeceklerini belirten Vatan Partisi İl Başkanı Deniz Tokgöz, "İnsansa insan, avukatsa avukat, ne destek lazımsa esnafımızın yanında olduğumuzu buradan ilan ediyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kurulacak Kültür Sanat Eskişehir Tepebaşı Belediyesi LGBT derneği ile anlaştı Siyaset CHP'li Kumluca Belediyesi işçileri grevde Yurt CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset