"Vatan Partisi Amerika'nın kurduğu sistemi yıkacak" | Dr. Doğu Perinçek değerlendirdi

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında ABD ile ilgili açıklamalarda bulundu. Perinçek, Vatan Partisi'nin Amerika'nın kurduğu sistemi yıkacağını söyledi.

Vatan Partisi'ne ilginin büyüdüğünü belirten Perinçek, "HDP kapatılsın diyen Vatan Partisi'ne HDP'den katılım var" dedi. Perinçek, Türkiye'nin Vatan Partisi ile yönetilmek dışında köklü bir çözümü olmayacağını belirtti.

"Böyle memleket mi idare edilir?" Siyaset Meclis yoğun bir haftaya girdi: Gündemde neler var? Siyaset ''Askere düşmanlık, düşmana askerliktir'' Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset